6 st Polarbröd Jubileumskaka eller Polarkaka
Fyllning 1:
1 st rött äpple, tärnat
1 dl bostongurka
1 dl soltorkade tomater, strimlade
2 dl crème fraîche
Fyllning 2:
100 g kokt skinka (alt rökt), strimlad
3 vårlökar, strimlade
1 dl bladpersilja, strimlad
200 g färskost, naturell
Garnering:
100 g färskost, naturell
1 dl crème fraîche
sallad
100 g parmaskinka
50 g salami
1 st rött äpple, tärnat
gräslök, några strån, finhackade
Gör så här:
- Blanda fyllningarna var för sig. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Fördela fyllning 1 på två Jubileumskakor, lägg de skurna sidorna mot varandra.
- Lägg på två Jubileumskakor med skarven åt motsatta hållet, fördela fyllning 2.
- Blanda färskost med crème fraiche och bred på de resterande Jubileumskakorna, lägg dem på toppen.
- Garnera med sallat, parmaskinka, salami, äpple och gräslök.
- Denna smörgåstårta är godast om man äter den direkt efter den har gjorts.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar